search engine by freefind
Dropdownmenu Bavel.info
Bavel de Verandering in de loop der jaren.

Ga met je muis op een van deze foto's staan en er verschijnt een foto van de situatie zoals hij nu is,
om de oude foto te zien, ga met je muis van de foto af.Luchtfoto van Bavel in 1950, ga met je muis op de foto staan en je ziet de huidige situatie


Het postkantoor in de 70e jaren, nu zijn hier Taste de drankenwinkel en Komkommerin de groentenwinkel gevestigd.


Luchtfoto uit 1960 met links onder Bavel en linksboven de ypelaar in aanbouw. Al je met de muis op de foto gaat staan dan zie je de huidige situatie.


Situatie uit 1984 van de woning Kerkstraat 16, dit huis is verdwenen voor de zr. Boommartstraat.


Toen de weg naar Breda (Seminarieweg) doorgesneden werd door de A27 werd de lange bunder aangelegd.


Een stukje Breda, Claudius Prinsenlaan het Fina tankstation is nu een Total Tankstation.


Bavel 1944 Op deze foto zie je het kerkeind midden op de foto erg vaag, dit komt omdat het nog een zandpad was, ga op de foto staan en zie de situatie in 2016.


Bavel-1944 Evenwijdig aan de Dorsteweg tanksporen.Aan de noordzijde van de Dorsteweg een schuttersput, ga met de muis op de foto staan en je ziet de situatie in 2016..


De Aloysius jongensschool voor de oorlog de foto is vanaf de kerk genomen, ga met je muis op de foto staan en je ziet de huidige situatie.


De kerkstraat aan het begin van de 20e eeuw, rechts zie je de smederij van Jansen, nu een Adviesbureau, ga met de muis op de foto staan en je ziet de situatie in 2016..


Deze boerderij stond op de hoek Roosbergseweg/Brigidastraat, het huis is later verbouwd en daarna afgebrand, ga met de muis op de foto staan en je ziet de situatie in 2016 op het gras links worden nu huizen gebouwd..


09-01-1996 Protest tegen de aanleg van de wijk Nieuw Wolfslaar. Van links naar rechts Anniek Dunselman, Cees en Corrie van Gils, Cees en Els van Hooijdonk, Agnes Moust en Mieke van Osta, ga met de muis op de foto staan en je ziet de situatie in 2016

Footer Bavel.nu en Bavel.info